Tervetuloa herkuttelemaan!

Pieni pala iloista Ranskaa Tehtaankadulla. Lämminhenkinen ravintola La Maison kutsuu sinut bistromatkalle Ranskaan.
Tule viihtymään ja anna hyvän ruoan, juoman ja tunnelman viedä mukanaan – c'est la vie.

Menu & A la carte 6.10.-17.12.2022


Menu à La Maison 55,00

Paahdettua kurpitsaa L,G
osterivinokkaita ja karhunlaukkamajoneesia

*****

Grillattua nieriää L,G
papupaistosta ja paahdettua omenavoikastiketta

*****

Mustikka-brûlée
maitojäätelöä ja praliinia L


Väliruoka:
Mustajuurikeitto, pikkelöityä ruusukaalia ja köynnöskrassia L,G +9,00

Menu lihapääruoalla:
Chateaubriand, nduja-hollandaisea ja friteerattua perunaa L,G +6,00

Kasvismenu voidaan koota à la carte-listan kasvisannoksista,
jotka ovat saatavana myös vegaanisina.

Pyydämme yhtenäistä pääruokavalintaa yli 12 henkilön seurueilta.
Erityisruokavaliot huomioimme ennakkoilmoituksenne mukaisesti.


A la carte 6.10.-17.12.2022

ALKURUOAT

Härkätartar, parmesaania ja anjovismajoneesia L,G 16,00

Lohipastrami, salviamajoneesia ja pähkinäsalaattia L,G 13,00

Sinisimpukkaa, korallia ja paahdettua jyväbriossia L,(G) 14,00

Paahdettua kurpitsaa, osterivinokkaita ja karhunlaukkamajoneesia L,G 12,00

PÄÄRUOAT

Grillattua nieriää, papupaistosta ja paahdettua omenavoikastiketta L,G 31,00

Chateaubriand, nduja-hollandaisea ja friteerattua perunaa L,G 35,00

Ricotta-ravioleja, grillattua lampaankääpää ja sienikastiketta 25,00

JÄLKIRUOAT

Mustikka-brûlée, maitojäätelöä ja praliinia L,G 14,00

Suklaatartaletti, minttumarenkia ja hillottuja marjoja L 14,00

Kolme juustoa ja kauden hilloketta (G) 13,00


Ravintolassa on n. 60 asiakaspaikkaa, jotka jakaantuvat ravintolasaliin, baariin sekä
kahteen tunnelmalliseen kabinettiin (14 hlön Bordeaux ja 4 hlön Chambre).
Kaikki tilat ovat varattavissa myös yksityiskäyttöösi.
La Maisonin ikkunapöydissä voit nauttia  Tehtaankadun arkkitehtuurista ja ihmisvirrasta samalla,
kun perheyrityksen henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta. Lämpimästi tervetuloa!


Online >>
Varauskaavake ryhmävarauksille >>
Varausehdot >>