PARSAVIIKOT 9.4.-4.5.2019

Vihreää parsaa,
kylmäsavustettua porsaan kassleria, uppomuna ja hollandaise
***
Kuohkeaa parsakeittoa ja parsaöljyä
***
Paahdettua kuhaa,
kampasimpukkaa ja fenkolikastiketta
***
Ranskalaisia pientilajuustoja ja hilloketta
***
Punaherukkaa, tuorejuustoa ja marenkia

5 ruokalajin parsamenu 59,00

 

Parsa-aikaan saatavilla A la carte- sekä baarilistalla myös annoksina:

Vihreää parsaa, kylmäsavustettua porsaan kassleria,
uppomuna, hollandaise ja paahdettua briossia 14,00 / 21,00

Grillattua valkoista parsaa, sitruunavaahtoa,
hampunsiemencrumblea ja pistou 13,00 / 20,00

Kuohkeaa parsakeittoa ja parsaöljyä 11,00

PARSAMENU-PDF >>

Tutustu myös A la carte listaan ja muihin menuihin >>