VIINIT

Viinibaarimme on avoinna ti-la 17-(23).

Viini- ja juomalista (pdf) >>

Tervetuloa nautinnolliselle viinihetkelle viinibaariimme pienen purtavan kera tai tunnelmalliseen saliin tai kabinetteihimme istumaan kiireetöntä iltaa.

La Maison tarjoaa valikoiman persoonallisia ja ainutlaatuisia viinejä eri hintaluokissa. Viinit on valittu tutuilta maahantuojilta ja enimmäkseen ranskalaisista pienistä ja keskikokoisista tuottajilta kiinnittäen erityistä huomiota hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Kunnioitamme artesaaniviinejä, paikallisia rypäleitä ja valmistusmenetelmiä. Suurin osa viineistämme on luomusertifioituja tai kestävän kehityksen periaatteita noudattavia.

Viinivalikoimamme tärkein tehtävä on tarjota hyviä hetkiä ja nautinnollisia viinejä ruoan parissa tai viinibaarissamme. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivan viinin valikoimastamme. Intohimoisille viinien harrastajille viinilistamme on täynnä uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia, joita avataan päivittäin myös laseittain myytäväksi. Näistä suuri osa on saatavilla vain La Maisonissa. Viiniharrastajille löytyy myös kiinnostavia kellarinhelmiä.